Debut cu dreptul pentru Buzărnescu în sezonul pe iarbă

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (30 WTA, cs 5) şi-a făcut debutul în sezonul de iarbă, la Nature Valley Open (Nottingham, Marea Britanie, 250.000 de dolari).

12.06.2018 19:18, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Debut cu dreptul pentru Buzărnescu în sezonul pe iarbă

Mihaela s-a calificat în turul 2, după ce a trecut de Verónica Cepede Royg (Paraguay, 120 WTA) în trei seturi, 2-6, 6-3, 7-6 (5) în prima întâlnire directă. Partida a durat două ore şi opt minute, iar în prima parte a confruntării românca a realizat break-uri la 1-1 şi 4-2, convertind în punct prima minge de set. În setul secund s-au consemnat cinci break-uri din momentul în care sportiva sud-americană conducea cu 2-1. Ulterior, Royg a servit pentru set, şi a câştigat patru puncte la rând după ce Mihaela a câştigat primul punct la game-ului. În decisiv fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, cu menţiunea că Buzărnescu a ratat două mingi de meci la 5-4. În tie-break, Mihaela a vut 3-2, adversara a întors scorul la 5-3, după care românca a câştigat patru puncte la rând, obţinând calificarea.

Următoarea adversară a lui Buzărnescu este Irina Faconi (Italia, 152 WTA, venită din calificări), care a trecut cu 6-4, 6-1 de Arina Rodionova (Australia, 123 WTA). Partida are loc miercuri, este prima a zilei de pe Terenul 2 şi începe la ora 13.00 a României. Trei ore mai târziu, românca va intra din nou pe acelaşi teren, alături de britanica Heather Watson, pentru a le întâlni, în primul tur al probei de dublu, pe principalele favorite, Lyudmyla Kichenok şi Alla Kudryavtseva (Ucraina, Rusia).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, wta, Marea Britanie, Nottingham, Veronica Cepede Royg, Nature Valley Open, Irina Falconi


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!