Cristian şi Dulgheru s-au oprit în sferturi la Burnie

Jucătoarele române Jaqueline Adina Cristian (223 WTA) şi Alexandra Dulgheru (176 WTA, cs 6) au fost învinse în sferturile de finală ale turneului ITF de la Burnie (Australia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari.

01.02.2018 09:26, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Cristian şi Dulgheru s-au oprit în sferturi la Burnie

Cristian a fost eliminată de o australiancă, Zoe Hives (303 WTA), beneficiară a unui wild card, în două seturi identice: 6-4, 6-4. Românca şi-a pierdut serviciul în primul set la 1-1, a recuperat break-ul la 3-4, dar acela a fost ultimul ei game din această manşă. În partea a doua a confruntării, Jaqueline s-a distanţat la 3-0 şi 4-1, după care Zoe a avut o serie de cinci game-uri la rând prin care a obţinut calificarea în penultimul act.

La rândul ei, Alexandra a pierdut în faţa principalei favorite, Viktorija Golubic (109 WTA) cu un dublu 6-3. Elveţianca a controlat partida, aflându-se aproape permanent la conducere. De la 2-2 în primul set în primul set, ea a avut o serie de şapte game-uri la rând prim care şi-a adjudecat manşa şi a pus o trei lungimi “distanţă” în partea a doua a meciului. Dulgheru s-a apropiat la 3-4 şi a avut serviciul, dar Golubic a realizat un break, după a pus capăt partidei pe propriul serviciu, la prima ocazie ivită. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Alexandra Dulgheru, itf, Jaqueline Cristian, Australia, Burnie


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!