Copil va juca în optimi la Citi Open cu Murray

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

02.08.2018 06:29, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Copil va juca în optimi la Citi Open cu Murray

Jucătorul român Marius Copil (93 ATP) a acces în faza optimilor de finală la Citi Open (Washington, Statele Unite, 250.000 de dolari premii totale), turneu care de desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv William H.G. FitzGerald Tennis Center, după victoria în două seturi identice, 6-4, în faţa francezului Jeremy Chardy (43 ATP, cs 14). Partida a durat o oră şi 16 minute, iar Marius nu şi-a pierdut niciodată serviciul. Singurul moment de cumpără pentru Marius s-a consumat în primul act, la 3-2, când a servit pentru a-şi consolida break-ul. El s-a văzut pus în situaţia de a salva cinci mingi de break (Jeremy a condus cu 40-15 şi a avut de altre trei ori avantaj), iar după ce a trecut cu bine peste acest moment a controlat categoric partida. Copil a deschis setul secund cu break, câştigând patru puncte la rând de la 30-0, iar la 5-4 a convertit în punct a doua minge de meci.

Adversarul românului din optimi este brianicul Andy Murray, fost lider ATP şi aflat acum pe locul 832, având clasamentul protejat din cauza deselor accidentări pe care le-a suferit. Andy l-a învins în turul 2 pe compatriotul lui Kyle Edmund (18 ATP, cs 4) cu 7-6 (4), 1-6, 6-4 şi-l va înfrunta a doua oară pe Copil. Anul trecut, în turul 2 la Madrid, Andy s-a impus cu 6-4, 6-3 în primul meci al lui Marius după ce a intrat în TOP 100 ATP. Pentru Murray va fi al şaptelea meci în acest an, palmaresul fiind de trei victorii şi tot atâtea eşecuri.

La acelaşi turneu, meciul din turul 2 de pe tabloul feminin dintre Ana Bogdan (87 WTA) şi Svetlana Kuznetsova (Rusia, 128 WTA) a fost amânat din cauza condiţiilor meteorologice şi se va juca la mâine dimineaţă. Va fi a cincea partidă de pe Terenul semicentral 2 şi nu începe mai devreme de ora 6.00 a României.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Marius Copil, citi open, ATP, Washington, Statele Unite ale Americii, William H.G. FitzGerald Tennis Center


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!