Cîrstea a câştigat duelul româncelor de la BNP Paribas Open

Jucătoarea română Sorana-Mihaela Cîrstea (35 WTA) a învins-o pe Monica Niculescu (71 WTA, venită din calificări) cu 6-2, 6-3, în prima rundă a turneului BNP Paribas Open (Indian Wells, Statele Unite, 8.648.508 dolari premii totale).

10.03.2018 02:51, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Cîrstea a câştigat duelul româncelor de la BNP Paribas Open

Cîrstea s-a impus într-o oră şi 18 minute şi a condus cu 5-0 în setul secund. Niculescu a avut un reviriment, a salvat trei mingi de meci, însă în cele din urmă Sorana-Mihaela a obţinut victoria. Monica le-a învins în calificări pe americanca Ann Li şi italianca Roberta Vinci şi o conduce pe Cîrstea cu 5-4 la meciurile directe. Interesant este că ele au fost adversare şi anul trecut în primul tur la Indian Wells, dar atunci victoria a aparţinut lui Niculescu, în trei seturi. Sorana va avea un meci dificil în turul secund, cu Venus Williams (8 WTA, cs 8), exceptată de la primul tur. Americanca s-a impus în singura lor confruntare directă, în 2010, în turul al doilea la Miami, cu 6-4, 6-3.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Monica Niculescu, Sorana Cirstea, wta, Indian Wells, BNP Paribas Open, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!