Calificare fără emoţii pentru Cadar

Elena-Teodora Cadar (cs 7) a trecut de prima rundă a turneului de la Sharm el-Sheikh (Egipt, 10.000 de dolari), învingând-o cu 6-2, 6-2 pe chinezoaica Dan Ni Wang.

01.11.2016 19:01, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Calificare fără emoţii pentru Cadar

Până la 2-2 în primul set fiecare jucătoare şi-a ţinut servicul, după care românca a câştigat patru game-uri la rând prin care a pus capăt setului. În partea a doua a meciului, Cadar a condus cu 3-1 şi a avut minge de 4-1, dar adversara a redus din diferenţă. Ulterior, însă, Elena a mai cedat până la finalul partidei doar două puncte. Următoarea adversară a româncei va fi belgianca Sophie Gerits (venită din calificări) sau Claudia Franze (Italia). La acelaşi turneu, Ana Bianca Mihăilă (cs 6) o va întâlni pe Alina Eubkova (Belarus, wild card). Pe tabloul de dublu, Mihăilă şi austriaca Melanie Klaffner (cs 2) au avut bye în primul tur, iar Andra Maria Niţescu şi britanica Suzy Larkin le vor întâlni pe rusoaicele Sofie Dmitrieva şi Anna Pribylova (cs 4).

La Toronto (Canada, 50.000 de dolari) a fost eliminată în primul tur de americanca Julie Elbaba (venită din calificări) cu 6-2, 7-5, astfel că România nu mai are nicio reprezentantă la simplu, după ce Elena Bogdan a pierdut în primul tur al calificărilor. La dublu, însă, ele au fost desemnate a treia pereche favorită şi le vor întâlni în primul tur pe franţuzoaca Tessah Andrianjafitrimo şi americanca Michaela Gordon.

La Heraklion (Grecia, 10.000 de dolari), Ioana Ivan, având statutul de lucky loser, a trecut în primul tur de a patra favorită, Anastasia Vdovenco (Rep. Moldova), iar Andreea Ghiţescu şi Andreea Amalia Roşca (cs 4) au fost învinse, în optimi, cu un dublu 6-4, de perchea polono-germană Weronika Jasmina Forys şi Alina Wessel. 

La Casablanca (Maroc, 10.000 de dolari), Daiana Negreanu (cs 4) a ajuns în optimi după ce a învins-o cu 6-4, 6-4 pe rusoaica Vasilisa Aponasenko, la Hammamet (Tunisia, 10.000 de dolari), Irina Fetecău (cs 4) a pierdut un singur game în meciul împotriva Katerynei Riabtseva (wild card): 6-0, 6-1, iar în Antalya Georgia Andreea Crăciun a avut nevoie de set decisiv pentru a o elimina pe a patra favorită, germanca Yana Morderger, cu 6-1, 3-6, 6-4.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Sharm el-Sheikh, Elena Cadar


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!