Calificare a lui Dulgheru în turul 2 la Roland Garros după un meci jucat două zile

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

29.05.2018 13:25, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Calificare a lui Dulgheru în turul 2 la Roland Garros după un meci jucat două zile

Jucătoarea româncă Alexandra Dulgheru (159 WTA, venită din calificări) şi-a egalat cea mai bună performanţă la French Open (Paris, 39.197.000 de euro premii totale), al doilea de Mare Şlem al anului, care se desfăşoară pe terenurile din cadrul complexului sportiv de la Roland Garros.

În 2015, la prima participare la turneul de pe zgura pariziană, românca o învingea în primul tur cu 6-3, 6-1 pe Nicole Gibbs (Statele Unite), pentru a fi eliminată de Alizé Cornet (Franţa) cu 6-2, 7-5. Acum, românca a trecut de Christina McHale (Statele Unite, 88 WTA), cu 5-7, 7-6 (5), 6-3, la capătul unui meci foarte disputat, care a durat trei ore şi 14 minute timp efectiv. Partida a început duminică şi a fost întreruptă din cauza înunericului înaintea debutului setului decisiv. Românca a salvat două mingi de break la 0-1, şi-a cedat serviciul la 2-2, dar din acel moment a avut o serie de patru game-uri la rând care i-au adus victoria. După ce a convertit în punt a patra minge de meci pe propriul serviciu, românca s-a întins pe spate pentru a se calma şi a rememora cele patru victorii care au dus-o în turul 2, dintre care trei în calificări. 

Următoarea adversară a româncei este Anett Kontaveit (24 WTA, cs 25), care a trecut cu 6-1, 4-6, 6-2 de Madison Brengle (Statele Unite, 101 WTA). Va fi primul duel direct. Dulgheru a mai jucat la Roland Garros în 2016, când a cedat în primul tur în faţa belgiencei Yanina Wickmayer cu 6-1, 6-3, şi anul trecut, când a jucat în calificări, câştig de cauză având Ana Bogdan, în primul tur, cu 2-6, 6-3, 7-6 (5).

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Alexandra Dulgheru, wta, Roland Garros, Anett Kontaveit, Franţa, Christina McHale


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!