Buzărnescu luptă pentru un loc pe tabloul principal la Rogers Cup

Accesaţi link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

04.08.2019 06:44, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Buzărnescu luptă pentru un loc pe tabloul principal la Rogers Cup

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu (58 WTA, cs 58 WTA, cs 7) a trecut de prima rundă a calificărilor la Coupe Rogers présentée par Banque Nationale (Toronto, Canada, 8.531.945 de dolari premii totale). Românca a avut-o adversară pe Carson Branstine (Canada, 468 WTA, beneficiară a unui wild card) şi a avut mult de muncă pentru a se impune cu 7-6 (4), 6-3. Mihaela a avut nevoie de o oră şi 45 de minute pentru a se califica, după ce în primul set a fost condusă cu 4-1. mai mult, Branstine a servit pentru set la 5-3, dar Mihaela a realizat break, pentru ca ulterior să conducă ea cu 6-5 şi să servească pentru a încheia setul. Numai că adversara a realizat, la rândul ei, break, dar în continuare Buzărnescu a controlat tie-break-ul, conducând cu 3-0 şi 4-1, pentru ca la 6-4 să convertească în punct prima minge de set. În partea a doua, a meciului, Carson a realizat break în primul game, după care Mihaela a întors scorul la 5-2. la 5-3, Buzărnescu a servit pentru meci, obţinând calificarea la a cincea ocazie, după ce a salvat trei mingi de break. 

Următoarea adversară este japoneza Misaki Doi (89 WTA, cs 17), care a dispus cu 6-1, 6-2 de croata Darija Jurak (făpră clasament WTA). Meciul are loc azi, este al doilea al zilei de pe Terenul central (Grandstand), începe la ora aproximativă 18.30 a României şi va fi prima confruntare directă.

Pe tabloul principal se află, deja, o româncă, Simona Halep (4 WTA, cs 4), campioană la Rogers Cup în 2016 şi 2018 (de fiecare dată la Montreal, turneul alternând annual cu Toronto), şi e calificată direct în turul secund, unde o va înfrunta pe câştigătoarea Kristina Mladenovic (Franţa, 49 WTA, beneficiară a unui wild card) sau o jucătoare venită din calificări. Scorul meciurilor directe dintre Simona şi Kristina este 3-3.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, rogers cup, toronto, wta, Canada


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!