Buzărnescu luptă pentru un loc pe tabloul principal la Linz

Mihaela Buzărnescu este singura dintre cele trei românce care au trecut de primul tur al calificărilor pentru turneul Upper Austria Ladies Linz (226.750 de dolari), Ana Bogdan şi Alexandra Cadanţu fiind eliminate.

08.10.2017 15:05, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Buzărnescu luptă pentru un loc pe tabloul principal la Linz

Buzărnescu (105 WTA, cs 3) a avut-o adversară pe americanca Alexa Glatch (585 WTA), pe care a învins-o cu 6-4, 6-2. Meciul a durat 63 de minute şi a fost dominat categoric de Mihaela. Singurul moment în care Alexa a condus a fost la începutul setului secund, cu 1-0. În parima parte a confruntării, Buzărnescu s-a distanţat la 5-2, iar după ce adversara s-a apropiat la un singur game, a pus capăt setului la prima oportunitate. În setul secund, Glatch a avut 1-0, Mihaela a întors la 5-1, americanca şi-a făcut din nou serviciul, după care românca a convertit în punct a doua minge de meci.

Ana Bogdan (116 WTA, cs 6) a fost învinsă cu 6-1, 7-6 (3) de Lesley Kerhove (Olanda, 153 WTA). Românca şi-a pierdut serviciul în părimele două game-uri ale partidei, văzându-se condusă cu 4-0. Şi-a făcut serviciul, dar Kerkhove a câştigat alte două gae-uri la rând, punând capăt primei părţi a confruntării. Setul setul a fost controlat de Ana. Jucătoarea născută în Sinaia a condus cu 4-2, iar la 5-4 a servit pentru a duce meciul în decisiv. Lesley a realizat break, după care a preluat conducerea cu 6-5. A urmat un game dur pentru româncă, aceasta fiind nevoită să salveze nu mai puţin de patru mingi de meci pentru a duce setul în tie-break. La 2-2 Bogdan a realizat un mini-break, dar acela a fost ultimul ei punct în acest meci. 

La rândul ei, Alexandra Cadanţu (157 WTA) a fost învinsă cu un dublu 6-3 de britanica Naomi Broady (132 WTA). Românca şi-a pierdut serviciul în primul set la 0-1, după care nu s-a mai consemnat niciun break până la finalul manşei. În setul secund, Cadanţu a condus cu 3-2, dar a urmat o serie de patru game-uri la rând a adversarei, prin care a pus capăt confruntării. 

Buzărnescu va juca pentru un loc pe tabloul principal cu o sportivă din Statele Unite, Kayla Day (141 WTA), care a învins-o cu 7-6 (3), 6-2 pe Isabelle Wallace (285 WTA). Partida are loc pe terenul 1, este a treia a zilei şi începe la ora aproximativă 14.00 a României.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: ana bogdan, mihaela buzarnescu, alexandra cadantu, wta, Linz


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!