Buzărnescu este în turul 2 la Volco Car Open

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

03.04.2018 11:56, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Buzărnescu este în turul 2 la Volco Car Open

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (39 WTA, cs 15) a trecut de runda inaugurală la Volvo Car Open (Charletson, Statele Unite, 800.000 de dolari premii totale), turneu care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Family Circle Tennis Center. Ea a beneficiat de abandonul belarusei Vera Lapko (132 WTA, venită din calificări) după ce şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Lapko a “deschis” partida cu un break, după care Buzărnescu a egalat la 2 la capătul unui game în care a fructificat a patra minge de break. Vera a pus, din nou, un ecart de două game-uri, dar a solicitat intervenţia medicului la 4-3 din cauza unor probleme la genunchiul stâng. La reluarea partidei şi-a cedat serviciul fără să-şi adjudece niciun punt, după care s-a consumat cel mai lung game al confruntării, în care s-au disputat 16 puncte. Mihaela a trecut prima dată în avantaj, ulterior a realizat un nou break, convertind în punct a doua minge de set, după care Lapko a abandonat.

Următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu va fi învingătoarea meciului dintre Eugenie Bouchard (Canada, 111 WTA) şi Sara Errani (Italia, 95 WTA, beneficiară a unui wild card), care va avea loc azi de la ora aproxiativă 20.00 a României. Românca mai câştigase o dată în faţa belarusei, anul trecut, în optimile turneului ITF de la Hodmezovasarhely (Ungaria, 60.000 dolari), cu 6-3, 6-2. Mihaela Buzărnescu este înscrisă şi pe tabloul de dublu, ele urmând să le întâlnească pe Misaki Doi (Japonia) şi Christina McHale (Statele Unite), beneficiare ale unui wild card.

Azi va juca şi cealaltă româncă prezentă pe tabloul principal. Irina-Camelia Begu (38 WTA, cs 13) o întâlnesşte, în primul meci direct, pe Georgina García Pérez (Spania, 154 WTA, venită din calificări). Este a doua partidă de pe Terenul 3 şi începe la ora aproximativă a României 18.30.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, mihaela buzarnescu, Charleston, Volvo Car Open, Heather Watson, Eugenie Bouchard, Statele Unite ale Americii, Vera Lepko, Sara Errani


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!