Buzărnescu a părăsit Rogers Cup în fotoliu rulant

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

09.08.2018 06:35, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Buzărnescu a părăsit Rogers Cup în fotoliu rulant

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a abandonat în timpul meciului din Turul 2 la Coupe Rogers présentée par Banque Nationale (Montreal, Canada, 2.820.000 de dolari premii totale la feminin), jucat împotriva ucrainencei Elina Svitolina (5 WTA, cs 5).

La momentul accidentării, scorul era 6-3, 6-7 (5), 4-3 în favoarea adversarei, iar Mihaela era condusă pe propriul serviciu cu 30-15. Românca a încercat să returneze o minge, dar a călcat strâmb şi s-a prăbuşit la marginea terenului. Mihaela a început să urle de durere şi nu s-a mai putut ridica de la sol, imediat lângă ea venind arbitrul de scaun şi adversara. La scurt timp, echipa medicală a intervenit şi a început să-i îngrijească piciorul afectat. Au urmat minute întregi în care Mihaela a suferit pe teren şi în care nu s-a putut ridica. În cele din urmă, a fost transportată în afara arenei într-un fotoliu rulant şi cu piciorul bandajat. Românca va efectua, azi, un RMN, pentru a afla cât de gravă este accidentarea. 

Primul set al meciului fusese dominat de Svitolina, care s-a desprins la 4-0. A urmat un break al româncei, după care fiecare jucătoare şi-a păstrat serviciul, iar Elina a convertit în punct prima minge de set. În partea a doua a confruntării, s-au consemnat două break-uri, unul după altul, la 3-3, după care în tie-break Elina a avut 5-2. A urmat, însă, o serie de cinci puncte la rând realizate de Mihaela, care a dus partida în decisiv. începutul ultimului set a fost excelent pentru româncă. Ea a condus cu 3-0, după două break-uri, dar adversara a întors scorul la 4-3, după care a intervenit accidentarea.

Mihaela Buzărnescu (30 ani) a cucerit duminică primul titlu WTA din cariera sa, în turneul de la San Jose (California), succes care a propulsat-o pe locul 20 în ierarhia mondial, cel mai înalt pe care l-a atins până acum în circuitul profesionist.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, rogers cup, wta, Elina Svitolina, Montreal, Canada


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!