„BRD Bucharest Wheelchair Tennis” şi-a desemnat campionii

Polonezul Kamil Fabisiak, principalul favorit, şi italianca Marianna Lauro (cs 3) sunt câştigătorii ediuţiei din acest an a turneului rezervat persoanelor în fotolii rulante, care a avut loc la Centrul Naţional de Tenis.

16.08.2019 05:01, de , 0 comentarii , Galerie Foto

„BRD Bucharest Wheelchair Tennis” şi-a desemnat campionii

Federaţia Română de Tenis, în parteneriat cu COSR, şi cu asociaţiile MISENA şi APPSP, a organizat „BRD Bucharest Wheelchair Tennis” şi în 2019, zeci de sportivi jucând la Centrul Naţional de Tenis din cadrul FRT, în perioada 12-15 august 2019, în cadrul unui puternic turneu de tenis din Circuitul ITF Wheelchair, rezervat jucătorilor de tenis în scaun cu rotile. Campionul la simplu în acest an este polonezul Kamil Fabisiak, favoritul nr. 1, care a dispus în finală cu 6-0, 4-6, 6-2, de Adam Berdichevsky, din Israel, cap de serie nr. 2.

În turneul de simplu al fetelor s-a impus o jucătoare din Italia, Marianna Lauro, cap de serie nr. 3, care, în finala cu principala favorita, Busra Un, din Turcia, a revenit după ce a pierdut primul set, pentru a se impune în final cu 2-6, 6-2, 6-2.

Meciuri frumoase au fost şi în cele două finale de dublu, la feminin impunându-se italiencele Lauro şi Vanessa Ricci cu 6-2, 6-4, în faţa perechii Charlotte Fairbank, Christina Pesendorfer (Franţa, Austria), în vreme ce finala masculină a fost câştigată cu 6-4, 6-2, de favoriţii numărul 3, italienii Luca Arca şi Ivan Tratter, în faţa principalilor favoriţi, Rafael Medeiros şi Enrique Siscar Meseguer (Brazilia, Spania).

Turneul Quads, la masculin, a fost câştigat de Yosi Sadon, din Israel, cu trei victorii din tot atâtea partide.

Foto: Federaţia Română de Tenis

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Federatia Romana de Tenis, Bucureşti, România, Centrul Naţional de Tenis


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!