Biletul zilei din tenis

Pentru astazi biletul zilei tenis vine alcatuit ca de obicei din doua evenimente. Avem cate o partida de la cele doua turnee pe care le avem in prim plan in aceasta saptamana, turneul de la Charelston, unde avem o recomandare din meciul Belindei Bencic, si un meci de pe hardul din Mexic, de la Monterrey, acolo unde speram ca fosta lidera mondiala sa faca o figura frumoasa.

06.04.2019 05:10, de , 0 comentarii

Biletul zilei din tenis

Consideram, de asemenea, ca v-at fi util articolul in care sunt prezentate cateva sfaturi legat de cum sa alegem un pronostic pe biletul zilei din tenis pentru a creste sansele de castig.

·       Belinda Bencic – Petra Martic / Bencic -1.5 gameuri @ 1.57

Bencic a continuat seria foarte buna din ultima perioada si in meciul de ieri impotriva americancei Townsend. Setul inaugural a fost castigat fara emotii de Bencic, cu dublu break. Au existat cateva ezitari in castigarea celui de-al doilea set insa pana la urma s-a dovedit ca jucatoarea din elvetia a fost clar superioara. Trecem la adversara sa de astazi, Petra Martic, care a avut catevea emotii in castigarea unui meci impotriva unei jucatoare care nu agreeaza deloc zgura. Martic a pierdut ieri destul de surprinzator setul inaugural castigand doar doua gameuri in acesta. Meciul de astazi cred ca are o favorita clara in persoana Belindei, iar eu voi alege sa ajustez victoria acesteia cu un handicap micut de doar 1.5 gameuri, care poate fi foarte usor realizat chiar si intr-un singur game.

·       Angelique Kerber – Kirsten Flipkens / Kerber castiga primul set si meciul @ 1.35

Fosta ocupanta a locului 1 in clasamentul WTA, si actuala ocupanta a locului 5, Kerber a avut pana acum un parcurs foarte usor aici la Monterrey. In afara de meciul din primul tur impotriva Kucovei unde primul set s-a incheiat la tiebreak, Kerber nu a avut emotii in castigarea partidelor. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit in trecut de doua ori, insa cele doua partide nu sunt neaparat foarte relevante pentru meciul de astazi, aceste meciuri avand loc in 2017 si 2014, ambele pe iarba de la Wimbledon. Dupa parerea mea Kerber ar trebui sa se impuna astazi, experienta acesteia pe hard fiind mult mai vasta decat ce poate Flikpens sa ofere.

Avand in vedere ca in aceasta perioada predomina tenisul feminin, iar acesta este mult mai predispus la surprize decat cel masculin, noi va sfatuim sa nu mizati mai mult de 5-10% din banca alcoata lunar pentru pariuri, pe un singur bilet.


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!