Begu şi Olaru au cedat la super tie-break în faţa lui Mirza şi Peng

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

18.08.2017 05:09, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu şi Olaru au cedat la super tie-break în faţa lui Mirza şi Peng

Perechea română Irina-Camelia Begu, Raluca-Ioana Olaru a fost învinsă în sferturi la Western & Southern Open (Cincinnati, Ohio, Statele Unite, 2.536.154 la feminin), turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară pe terenurile din Lindner Family Tennis Center.

Româncele au cedat cu 6-3, 6-7 (1), 10-3 în faţa cuplului Sania Mirza, Shuai Peng (India, China; cs 4). Meciul a durat 105 minute, iar în primul set favoritele s-au desprins la 5-1. A urmat un reviriment al Irinei-Camelia şi Ralucăi-Ioana, care s-au apropiat la 5-3, după ce au salvat cinci mingi de set. În game-ul următor, Mirza şi Peng şi-au făcut serviciul, nu înainte de a mai rata o minge de set. În partea a doua a confruntării, Begu şi Olaru s-au văzut conduse cu 3-1, au egalat, după care s-a mers cap la cap până la 6-6 (după ce partida fusese întreruptă din cauza ploii la 5-5). Tie-break-ul a fost dominat clar de românce. Ele au condus cu 4-0, au pierdut un punct pe propriul serviciu, dar după ce şi-au adjudecat alte trei puncte au dus confruntarea în super tie-break. Favoritele, aflate abia la treilea meci jucat împreună (săptămâna trecută, la Toronto, au câştigat în primul tur, dar s-au retras înaintea partidei din sferturi), au controlat ultima parte a confruntării, în sensul că de la 4-3 nu au mai pierdut niciun punct.

Partida Lyudmyla Kicenok, Lesia Tsurenko (ambele Ucraina) – Monica Niculescu, Su-Wei Hsieh (Taipei) trebuia să se joace ieri, dar a fost amânată din cauza ploii şi reprogramată azi, pe terenul 7, de la ora 19.30 a României. Învingătoarele le vor întâlni în semifinale pe Mirza şi Peng, în ultimul meci al zilei de pe terenul 4, aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă în România.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru, Western & Southern Open, Cincinnati, wta


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!