Begu şi Niculescu au trecut de primul tur la dublu

Perechea alcătuită din româncele Irina-Camelia Begu şi Monica Niculescu (cs 15) a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de runda inaugurală la Wimbledon Championships (Londra, Marea Britanie, 38.000.000 lire sterline premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

05.07.2019 11:04, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu şi Niculescu au trecut de primul tur la dublu

Cele două le-au învins pe Daria Kasatkina şi Anet Kontaveit (Rusia, Estonia) cu 3-6, 6-4, 6-2 după două ore şi două minute. Româncele şi-au cedat serviciul în primul set la 102, au salvat patru mingi de set la 2-5, pe propriul serviciu, dar urmpătorul game a fost adjudecat de adversare la 0. în partea a doua a confruntării, Kasatkina şi Kontaveit au condus cu 3-1 şi au avut minge de 4-1 pe serviciul adversarelor, dar au rat şansa de a se distanţa la trei game-uri. A fost momentul psihologic al setului, deoarece Begu şi Niculescu au mai cedat un singur game din următoarele cinci jucate. În decisiv, româncele au avut 4-1, au salvat o minge de break la 4-2 şi au pous capăt meciului cu un break alb. Următoarele adversare sunt Xinyun Han şi Oksana Kalashnikova (China, Georgia), care au dispus cu 4-6, 7-5, 6-1 de Madison Brengle şi Erin Routliffe (Statele Unite, Noua Zeelandă).

În alte meciuri, Mihaela Buzărnescu şi Raluca-Ioana Olaru au cedat cu 6-3, 7-6 (4) în faţa perechii Rebeca Peterson, Tamara Zidanšek (Suedia, Slovenia), iar Cristina-Andreea Mitu şi Pauline Parmentier (Franţa) cu 6-4, 6-2 în faţa americancelor Danielle Rose Collins şi  Bethanie Mattek-Sands. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Monica Niculescu, wimbledon, grand slam, wta, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!