Begu şi Buzărnescu joacă, azi, în sferturi la Wimbledon Championship

Perechea română alcătuită din româncele Irina-Camelia Begu şi Mihaela Buzărnescu se vor lupta, azi, pentru un loc în penultimul act la Wimbledon Championships (34 de milioane de lire sterline premii totale), al treilea turneu de această categorie al anului, care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

11.07.2018 07:42, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu şi Buzărnescu joacă, azi, în sferturi la Wimbledon Championship

Româncele, desemnate a 15-a pereche favorită la câştigarea turneului, le-au învins în optimi cu 7-6 (5), 6-4 pe Andreja Klepač, María José Martínez Sánchez (Slovenia, Spania; cs 4). Meciul a durat o oră şi 28 de minute, iar Begu şi Buzărnescu nu şi-au pierdut niciodată serviciul, având patru aşi şi salvând două mingi de break. Adversare de azi sunt Nicole Melichar şi Kveta Peschke (Statele Unite, Cehia; cs 12), care au dispus cu 7-6 (4), 6-3 de Elise Mertens şi Demi Schuurs (Belgia, Olanda; cs 8). Va fi primul meci al zilei de pe terenul 3 şi începe la ora 13.30 a României.

În alt meci din optimi, Monica Niculescu şi belgianca Kirsten Flipkens (cs 13) au fost întrecute de principalele favorite, Timea Babos şi Kristina Mladenovic (Ungaria, Franţa), cu 6-3, 6-4 în 61 de minute, iar la juniori, Ştefan Paloşi a fost învins de japonezul Taisei Ichikawa, cu 7-6 (5), 7-5. La rândul lor, Buzărnescu şi Raluca-Ioana Olaru au pierdut meciurile susţinute în runda a doua a probei de dublu mixt. Mihaela şi polonezul Marcin Matkowski a fost întrecuţi de cuplul britanico-finlandez Heather Watson, Henri Kontinen (cs 16) cu 6-2, 5-7, 7-5, după o oră şi 47 de minute, iar Raluca Olaru şi francezul Fabrice Martin au fost învinşi de Hao-Ching Chan şi Nikola Mektic (Taipei, Croaţia; cs 5) cu 6-2, 6-4, în 63 de minute.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, wimbledon, mihaela buzarnescu, grand slam, wta, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!