Begu şi Bogdan debutează la Hobart International

Două dintre cele trei romînce prezente pe tabloul principal la Hobart International (Australia, 250.000 de dolari premii totale) vor juca azi meciurile din primul tur.

06.01.2019 20:12, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu şi Bogdan debutează la Hobart International

Irina Camelia Begu (67 WTA) întlneşte o jucătoare venită din calificări, britanica Heather Watson (91 WTA). meciul este primul al sesiunii de seară de pe Terenul central şi nu începe mai devreme de ora 18.00 locală (9.00 a României). Va fi al treilea duel direct, precedentele fiind câştigate de româncă. Irina-Camelia s-a impus prima dată în 2013, în primul tur la Indian Wells, cu -2, 6-4, pentru ca acum doi ani, în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, să-şi apropie victoria cu 6-4, 7-5. 

La rândul ei, Ana Bogdan (76 WTA)primeşte replica tunisiencei Ons Jabeur (60 WTA). Partida are loc imediat după meciul mai sus menţionat şi este a doua confruntare dintre cele două sportive, după ce sportiva din Africa s-a impus cu 6-3, 6-4 acum doi ani în primul tur la French Open. 

A treia romncă perezentă pe tabloul principal este Mihaela Buzărnescu (24 WTA), desemnată a doua favorită la câştigarea trofeului. Ea o va întâlni pe elveţianca Belinda Bencic (54 WTA) în al treilea meci direct (scorul este 1-1), iar confruntarea va avea loc, cel mai probabil, mâine dimineaţă. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, ana bogdan, wta, Hobart International, Australia


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!