Begu îşi află diseară adversara din sferturi de la Istanbul

Jucătoarea română Irina-Camelia Begu (37 WTA, cs 7) s-a calificat în sferturile de finală la TEB BNP Paribas Istanbul Cup (Itanbul, 250.000 de dolari), turneu care se desfăşoară pe terenurile din cadrul complexului sportiv Garanti Koza Park.

26.04.2018 12:16, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu îşi află diseară adversara din sferturi de la Istanbul

Begu a învins-o cu un dublu 6-4 pe Christina McHale (Statele Unite, 88 WTA) la capătul unui meci care a durat o oră şi 48 de minute. Sportiva de dincolo de ocean a condus în primul set cu 3-0 şi 4-1, dar din acel moment românca a avut o serie de cinci game-uri la rând prin care şi-a adjudecat runda. În partea a doua a confruntării, Begu şi-a pierdut serviciul în game-ul de debut, dar a întors scorul la 4-2, după care s-a văzut egalată. La 4-4, însă, Irina-Camelia şi-a făcut serviciul, după care a convertit în punct a doua minge de meci. Ea şi-a asigurat 60 de puncte WTA, iar următoarea adversară este învingătoarea partidei Donna Vekić (Croaţia, 54 WTA) - Ajla Tomljanović (Australia, 95 WTA), care va avea loc azi, pe Terenul central, nu înainte de ora 19.00 a României. Dacă învinge, Begu va ajunge în clasamentul live WTA, între Sorana-Mihaela Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

La acelaşi turneu, şi rusoaisca Svetlana Kuzneţova (28 WTA), a doua favorită, s-a calificat în sferturi, graţie victoriei cu 7-5, 4-6, 6-1 în faţa bulgăroaicei Viktoria Tomova (165 WTA, venită din calificări). A treia jucătoare care va juca în sferturi este Pauline Parmentier (Franţa, 122 WTA), învingătoare cu 6-2, 2-6, 6-3 în faţa Yuliei Putinţeva (83 WTA). Jucătoarea din Kazahstan o eliminase în runda de debut pe Sorana-Mihaela Cîrstea (34 WTA, cs 6).

Foto: pagina de twitter a competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: wta, Istanbul, Christina McHale, Turcia


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!