Begu a renunţat la colaborarea cu Apostu Efremov şi Cruciat

Jucătoarea română de tenis Irina-Camelia Begu (28 ani), aflată pe locul 59 în clasamentul mondial de simplu, a anunţat, pe Facebook, că renunţă la colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu-Efremov şi Adrian Cruciat (foto).

06.09.2018 12:32, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu a renunţat la colaborarea cu Apostu Efremov şi Cruciat

„Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după 5 ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţa mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau să mulţumesc lui Artemon Apostu-Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări”, a scris Begu (26 WTA la dublu) în mesajul său.

În ultimii cinci ani, Begu a câştigat trei din cele patru titluri WTA la simplu (Seul - 2015, Florianopolis - 2016, Bucureşti - 2017), jucând şi o finală (Moscova - 2014). De asemenea, şi-a trecut în palmares şapte titluri WTA la dublu (2013 la 's-Hertogenbosch, 2014 - Rio şi Seul, 2017 - Bucureşti şi Tianjin, 2018 - Shenzhen şi Bucureşti), jucând alte trei finale. Begu nu a mai câştigat un meci de simplu în circuitul profesionist de la Roland Garros (mai), având şapte înfrângeri consecutive. Ea nu a precizat care va fi următorul său antrenor. Cel mai bun loc din cariera ei este 22, în august 2016.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, wta, Artemon Apostu Efremov


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!