Begu a abandonat la Nürnberg, Cîrstea o întâlneşte pe Petkovic

Jucătoarea română Irina-Camelia Begu (41 WTA, cs 5) s-a oprit în prima rundă a turneului Nürnberger Versicherungscup (Germania, 250.000 de dolari premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Tennisclub 1. FC Nürnberg.

22.05.2018 05:10, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu a abandonat la Nürnberg, Cîrstea o întâlneşte pe Petkovic

Meciul s-a terminat după ce suedeza Johanna Larsson (97 WTA) luase primul set cu 6-4, iar în cel secud tabela arăta 3-3 şi 0-30 pe serviciul româncei. Irina-Camelia a fost condusă cu 2-0 şi 4-1 în primul set, a recuperat un break şi s-a apropiat la 4-5, dar suedeza şi-a făcut serviciul, convertind în punct a patra minge de meci, după ce a condus cu 40-0. În setul secund, Begu a avut 3-0, dar problemele medicale au împiedicat-o să ducă meciul până la sfârşit. 

Sorana-Mihaela Cîrstea (45 WTA, cs 6) o are adversară în primul tur pe germanca Andrea Petkovic (107 WTA, beneficiară a unui wild card). Partida are loc azi, pe Terenul central, este a treia a zilei şi începe la ora aproximativă 14.00 a României.

În prima rundă a probei de dublu din turneul ATP de la Geneva (Elveţia), perechea alcătuită din românul Marius Copil şi elveţianul Constantin Sturdza a fost învinsă cu 6-3, 6-0 de Jonathan Erlich şi Marton Fucsovics (Israel, Ungaria). Românul, aflat pe locul 95 mondial, îl va întâlni, azi, în primul tur la simplu, cu americanul Steve Johnson (47 ATP, cs 6), de la ora aproximativă 14.30 a României. Este primul meci direct.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Marius Copil, Sorana Cirstea, wta, ATP, Nürnberg, Geneva, Elveţia, Germania


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!