Bara este în sferturi la Podgorica

Jucătoarea de tenis Irina Maria Bara s-a calificat în sferturile turneului ITF de la Podgorica (Muntenegru, 25.000 de dolari), după ce Ani Mijacika a abandonat la 6-3, 2-0 pentru româncă.

22.09.2016 10:34, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Bara este în sferturi la Podgorica

Croata (782 WTA) a renunţat la luptă după 51 de minute. Bara (297 WTA) o va întâlni în sferturi pe slovena Tadeja Majeric (239 WTA, cs 3). La rândul ei, Mihaela Buzărnescu joacă în optimi, la această oră, cu Jessica Pieri, a patra favorită. Italianca a câştigat primul set cu 7-6 (0), iar ]n al doilea scorul este 2-2.

La Hammamet (Tunisia, 10.000 de dolari), Cristina Adamescu (cs 8) a trecut în optimi de argentinianca Valentina Abrile (beneficiară a unui wild card) cu 6-4, 6-1 şi, tot azi, va juca în sferturi la dublu, alături de Karin Kennel (Elveţia). Cele două sunt desemnate a doua pereche favorită şi le au adversare pe Amira Benaissa (Algeria) şi Sol Maria Terracina (Argentina). 

În fine, la Sharm el-Sheikh (Egipt, 10.000 de dolari), două românce vor juca atât la simplu, cât şi la dublu. La simplu, în optimi, de la ora 19.00, Elena Teodora Cadar (cs 8) o are adversară pe Mayar Eltony (Egipt), iar Ana Bianca Mihăilă (cs 6) pe Anastasiia Gevel (Ucraina, venită din calificări). La dublu, meciurile româncelor au loc aproximativ de la ora 21.30 a României. Cadar şi Guadalupe Perez Rojas (Argentina) le întâlnesc pe Eden D Oliveira şi Ina Kaufinger (Africa de Sud, Germania), iar Mihăilă şi Shweta Chandra Rana (India) pe Victoria Ariadna Beccio şi Mayar Eltony (Argentina, Egipt).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, Irina Bara, Hammamet, Cristina Adamescu, Sharm el-Sheikh, Elena Cadar, Ana Bianca Mihăilă, Podgorica


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!