Ana Bogdan şi Monica Niculescu joacă, azi, la US Open

Al patrulea şi ultimul turneu de Mare Şlem al anului US Open (New York, Statele Unite, 57.238.700 de dolari premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv de la Flushing Meadows, continuă cu meciurile de pe tablourile principale de simplu.

26.08.2019 08:57, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ana Bogdan şi Monica Niculescu joacă, azi, la US Open

România are şase reprezentanţi, cinci la feminin şi munul la masculin. Primele emoţii se vor consuma azi, ca urmare a faptului că Ana Bogdan (152 WTA, venită din calificări) și Monica Niculescu (105 WTA) vor intra primele în competiție. Celelalte românce, Simona Halep (4 WTA, cs 4), Sorana-Mihaela Cîrstea (106 WTA) și Mihaela Buzărnescu (129 WTA), plus Martius Copil (93 ATP), vor juca marți.

Ana deschide ziua pe Terenul 14, de la ora 18.10 a României, urmând să joace împotriva britanicei Harriet Dart (139 WTA), şi ea venită din calificări. Va fi primul meci direct. Dacă în precedenţii trei ani românca s-a oprit de fiecare dată în turul 2 (după ce în 2016 a trecut şi de cele trei runde „preliminare”), adversara ei se află la a doua prezenţă la rând la Flushing Meadows, anul trecut fiind învinsă în chiar primul tur preliminar. 

La rândul ei, Monica o are adversară pe ucraineanca Dayana Yastrenska (32 WTA, cs 32). Partida este programată de la ora aproximativă 20.00 a României, este a doua de pe Terenul 4 şi va fi tot prima confruntare directă. Monica se află la a 13-a prezenţă la US Open, cea mai bună performanţă fiind înregistrată în 2011, când a ajuns în optimile de finală, fază în care a fost eliminată de germanca Angelique Kerber cu 6-4, 6-3. De partea cealaltă, ucraineanca a mai jucat la ultimul turneu de Mare Şlerm al anului doar în 2018, când a cedat cu 6-4, 6-2 în faţa Karolínei Muchová (Cehia).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Monica Niculescu, ana bogdan, US Open, grand slam, wta, Flushing Meadows, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!