Ana Bogdan şi Irina-Camelia Begu au fost eliminate după set decisiv

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale la meciul Anei Bogdan cu Aryna Sabalenka.

08.08.2018 06:32, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ana Bogdan şi Irina-Camelia Begu au fost eliminate după set decisiv

Jucătoarele române Ana Bogdan (87 WTA) şi Irina-Camelia Begu (55 WTA) s-au oprit în primul tur la Coupe Rogers présentée par Banque Nationale (Canada, 2.820.000 de dolari premii totale la feminin), cu menţiunea că sportiva născută în Sinaia a jucat şi două partide în califiări. Ana a cedat cu 4-6, 6-4, 3-6 în faţa Arynei Sabalenka (Belarus, 39 WTA) la capătul unui meci care a durat o oră şi 53 de minute. Românca a realizat break în setul de debut la 1-1 şi s-a desprins la 3-1, dar a mai câştigat un singur game din următoarele şase jucate. Ana a realizat break repede şi în setul secund, în game-ul de debut, şi a ratat două mingi de 3-0. La 2-3 a salvat două mingi de break, în gameul imediat următor a câştigat pe serviciul adversarei, după care a convertit în punct prima minge de set la 5-4. În setul decisiv s-a consemnat un singur break, în dreptul Arynei, la 3-2. Jucătoarea din Belarus a ratat o primă minge de meci pe serviciul lui Bogdan, la 5-2, nu şi pe a doua, procurată în game-ul următor, astfel că în turul 2 o va întâlni pe a doua favorită a competiţiei, daneza Caroline Wozniacki, exceptată de la runda de debut.

La rândul ei, Irina-Camelia Begu (55 WTA) a cedat cu 6-3, 1-6, 7-5 în faţa celei de-a 15-a favorite a turneului, australianca Ashleigh Barty (16 WTA). Românca şi-a pierdut serviciul la 0-1, dar la 2-4 a realizat break, astfel că a fost în situaţia de a servi pentru a egala scorul pe tabela de marcaj. Numai că următoarele doup game-uri au revenit jucătoarei de la Antipozi, care a convertit în punct a doua minge de set, pe propriul serviciu. Setul secund a fost aproape perfect pentru Begu. După ce a câştigat pe serviciul adversarei la 1-0, ea a salvat patru mingi de break la 2-0, iar ulterior s-a desprins la 5-0. A urmat un game alb al lui Ashleigh, după care Irina-Camelia a convertit în punt prima minge de set. În decisiv, Irina-Camelia a realizat break la 2-2, dar la 4-3 şi-a pierdut serviciul, iar la 4-5 a salvat trei mingi de meci pe propriul serviciu. În game-ul imediat următor, ea a suferit o entorsă la degetul mare de la piciorul stâng, a solicitat time-out medical, iar intervenţia medicului părea că a avut efect, deoarece a revenit la 40-40 de la 0-30. Pe serviciul ei, însă, problema medicală s-a acutizat, în condiţiile în care, pentru a servi, Irina-Camelia se sprijină exact pe degetul mare de la piciorul stâng. La 0-40 ea a salvat o altă minge de meci, dar partida s-a încheiat cu o dublă greşeală a româncei, la două ore şi 49 de minute de la primul serviciu.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: ana bogdan, rogers cup, toronto, wta, Canada


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!