Ana Bogdan a fost eliminată în trei seturi

Românca, aflată pe locul 160 în lume, a fost învinsă în turul 2 al turneului WTA de la Rio de Janeiro de jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena (89 WTA, cs 6) cu scorul de 7-5, 5-7, 6-3.

19.02.2016 00:03, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ana Bogdan a fost eliminată în trei seturi

Primul set a fost echilibrat. Ana a realizat un vreak la 2-2, dar în game-ul imediat următor şi-a pierdut serviciul. La 6-5 pentru adversară, românca a ratat şansa de a duce setul în tie-break, astfel că setul s-a încheiat cu scorul de 7-5 pentru jucătoarea iberică. Lucrurile au stat invers în al doilea set. Arruabarrena a făcut break la 1-0, dar şi-a pierdut imediat serviciul. La scorul de 4-3 pentru a şasea favorită a turneului a avut loc cel mai lung game al meciului, în care s-au jucat 16 puncte. Spaniola a avut trei mingi de break, dar le-a pierdut pe toate. Ana a egalat scorul la 4, după care a realizat break-ul la scorul de 5-5, şi-a câştigat serviciul după ce a salvat o minge de break şi a trimis meciul în decisiv.

Ultimul set a fost unul nerecomandat cardacilor. Ana a avut mingi de break în absolut toate game-urile în care a servit adversara ei: una în primul game, patru în al treilea, şi câte două în game-urile 5 şi 7 ale setului. Românca a câştigat un singur break, când tabela arăta 1-5. În ultimul game al meciului, a revenit e la 0-40, dar nu a avut puterea să mai ia un break.

Săptămâna viitoare, Ana va juca la turneul ITF de la Sao Paolo, acolo unde au mai confirmat patriciparea alte trei românce: Andreea Mitu, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea. În plus, Daiana Negreanu s-a înscris în calificări.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: ana bogdan, Rio de Janeiro


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!