Ana Bogdan a eliminat campioana de la Citi Open

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

01.08.2018 05:53, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ana Bogdan a eliminat campioana de la Citi Open

Jucătoarea română Ana Bogdan (87 WTA) a produs surpriza de până acum la Citi Open (Washington, Statele Unite, 250.000 de dolari premii totale), turneu care de desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv William H.G. FitzGerald Tennis Center. Sportiva născută în Sinania a învins-o în primul tur pe a patra favorită, rusoaica Ekaterina Makarova (30 WTA), deţinătoarea titlului, cu 7-6 (2), 6-3. De menţionat că principala favorită, daneza Caroline Wozniacki (2 WTA), a declarat forfait, iar următoarele două, Sloane Stephens (Statele Unite, 3 WTA) şi Naomi Osaka (Japonia, 17 WTA) s-au calificat în turul 2. 

Meciul a durat 95 de minute, iar în primul set Bogdan s-a desprins la 3-1, după care i-a pierdut serviciul la 3-2. S-a ajuns la tie-break, după ce Ana a salvat o minge de meci a adversarei pe propriul serviciu la 4-5, iar în “prelungiri” meciul a fost oprit la 4-1 pentru Ana din cauza ploii. Românca a făcut primul pounct la reluare, iar la 2-6 Makarova a comis o dublă greşeală. În partea a doua a confruntării fiecare sportivă şi-a făcut serviciul până la 2-1 pentru Bogdan, după care s-au consemnat cinci break-uri. Drept urmare, la 5-3 Ana a servit pentru a încheia conturile, convertind în punct a doua minge de meci. În continuare, Ana va întâlni altă rusoaică, Svetlana Kuznetsova (128 WTA), victorioasă cu 6-2, 6-1 în faţa americancei Kristie Ahn (160 WTA). Meciul, primul direct dintre cele două, are loc mâine dimineaţă, este al şaselea de pe Terenul John A. Harris (semicentral 1) şi începe la ora aproximativă 3.00 pe fusul orar al României. Tot azi, Marius Copil (93 ATP) deschide ziua pe Terenul semicentral 2, cu meciul împotriva lui Jeremy Chardy (43 ATP, cs 14), calificat direct în turul secund. Va fi al doilea meci direct, după ce francezul s-a impus în 2013 cu 7-5, 6-4 în optimi la Hertogenbosch.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: ana bogdan, citi open, wta, Washington, Statele Unite ale Americii, William H.G. FitzGerald Tennis Center


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!