Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Indian Harbour Beach

Jucătoarea română Alexandra Dulgheru (610 WTA) va juca pe tabloul principal la Indian Harbour Beach (Florida, Statele Unite, 80.000 de dolari), un turneu ITF care se organizează pe terenurile de la Kiwi Tennis Club.

11.04.2017 18:15, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Indian Harbour Beach

Românca, desemnată a patra favorită a calificărilor, a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Amanda Rodgers (Statele Unite, beneficiară a unui wild card). Primul set nu a avut istoric, Alexandra distanţându-se la 4-1. După ce adversara a realizat un break alb, Dulgheru şi-a trecut în cont alte două game-uri, punând capăt setului la prima ocazie avută. Partea a doua a meciului a fost mult mai echilibrată. Rodgers a condus cu 3-1, Dulgheru a revenit la 4-3, a fost egalată, după care nu a mai dat nicio şansă adversarei. În primul tur de pe tabloul principal, românca va avea o misiune dificilă. Ea o va întâlni pe americanca Madison Brengle, aflată pe locul 97 mondial şi desemnată a doua favorită a competiţiei.

Tot în calificări, dar la Santa Margherita (Italia, 25.000 de dolari), Cristina Ene a fost învinsă în ultimul tur de Katharina Hobgarski (Germania) cu 6-1, 6-0. 

La Istanbul (Turcia, 60.000 de dolari), româncele au câştigat două dintre cele trei meciuri pe care le-au jucat în primul tur. Mihaela Buzărnescu a produs surpriza zilei, eliminând-o pe a treia favorită a competiţiei, bulgăroaica Isabella Shinikova, cu scorul de 7-5, 6-3. Şi Alexandra Cadanţu s-a calificat în turul 2, după 5-7, 7-6 (3), 7-6 (5) cu a şaptea favorită, Ksenia Lykina (Rusia). În schimb, Cristina-Andreea Mitu a fost învinsă de Julia Terzyska (venită din calificări cu statut de lucky loser) cu 6-2, 6-3. 

La Pelham (Alabama, Statele Unite, 25.000 de dolari), în primul tur, Jaqueline Cristian (cs 5) a învins-o cu 6-4, 6-3 pe Jessica Wacnik (Statele Unite) şi va întâlni în continuare altă americancă, pe învingătoarea meciului Anastasia Evgenyevna Nefedova – Keri Wong (venită din calificări).

În fine, la Sharm El Sheikh (Egipt, 15.000 de dolari), Laura-Ioana Andrei (cs 6) a beneficiat, în primul tur, la scorul de 6-3, 1-0 de abandonul slovacei Barbara Kotelesova.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, mihaela buzarnescu, cristina ene, alexandra cadantu, itf, Istanbul, Sharm el-Sheikh, Jaqueline Cristian, Laura-Ioana Andrei, Santa Margherita, Pelham


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!