A 11-a semifinală la Wimbledon Championship pentru Serena Williams

Jucătoarea americană Serena Williams (181 WTA, cs 25) s-a calificat în semifinale la Wimbledon Championships (34 de milioane de lire sterline premii totale), al treilea turneu de această categorie al anului, care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

11.07.2018 07:34, de , 0 comentarii , Galerie Foto

A 11-a semifinală la Wimbledon Championship pentru Serena Williams

Performanţa vine la zece luni după ce a născut şi a fost obţinută după victoria cu 3-6, 6-3, 6-4 în faţa italiencei Camila Giorgi (52 WTA). Serena a născut o fetiţă în septembrie 2017 şi a intrat la Wimbledon pe lista capilor de serie datorită organizatorilor, care au dorit să-I asigure un parcurs cât mai lung, ştiut fiind faptul că meciurile între capii de serie au loc începând cu turul al treilea. 

Serena Williams a câştigat de şapte ori turneul de la Wimbledon şi va juca în semifinale pe iarba londoneză pentru a 11-a oară. Ea o va întâlni mâine pe germanca Julia Goerges (13 WTA, cs 13), care a învins-o în sferturi pe olandeza Kiki Bertens (20 WTA, cs 20) cu 3-6, 7-5, 6-1. Cealaltă semifinală le va opune pe germanca Angelique Kerber (10 WTA, cs 11) şi letona Jelena Ostapenko (12 WTA, cs 12).

Foto: pagina oficială a competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: wimbledon, Serena Williams, grand slam, wta, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club, Camila Giorgi


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!