300 de victorii pentru Jean-Julien Rojer

Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele ABN Amro World Tennis Tournament de la Rotterdam (Olanda, 1.724.930 de euro), după ce i-au învins cu un dublu 6-4 pe spaniolii Feliciano Lopez şi Marc Lopez (cs 2).

16.02.2017 16:13, de , 0 comentarii , Galerie Foto

300 de victorii pentru Jean-Julien Rojer

Prin această victorie, Rojer a ajuns la al 300-lea succes la dublu, în cei 13 ani de când joacă la profesionişti. Are 21 de titluri ATP în palmares (niciunul în acest an) cucerite cu trei jucători: americanul Eric Butorac (5), pakistanezul Aisam-ul-Haq Qureshi (4) şi Tecău (12, inclusiv Turneul Campionilor din 2015). Cel mai bun loc ocupat în clasamentul ATP a fost 3, pe 23 noiembrie 2015. În aceeaşi perioadă era pe locul 1 pe echipe, alături de Horia.

Meciul împotriva spaniolilor a fost echilibrat, consemnându-se doar două break-uri, ambele în dreptul învingătorilor: la 1-1 în primul set şi la 3-3 în al doilea. De menţionat că Feliciano şi Marc nu au avut nicio şansă de a câştiga pe serviciul advers. În semifinale, Tecău şi Rojer îi vor întâlni pe învingătorii meciului Wesley Koolhof, Matwe Middelkoop (ambii Olanda) – Lukasz Kubot, Marcelo Melo (Polonia, Brazilia; cs 4). În cealaltă semifinală se întâlnesc perechile Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut (ambii Franţa; cs 1) şi Ivan Dodig, Marcel Granollers (Croaţia, Spania; cs 3).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, ATP, Rotterdam, Jean-Julien Rojer


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!