3 meciuri care au însumat 6 ore şi 2 minute pentru Irina Maria Bara într-o singură zi

Jucătoarea română Irina Maria Bara (170 WTA) a participat săptămâna trecută la turneul Indian Harbour Beach (ITF, Florida, Statele Unite, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari).

16.04.2018 03:38, de , 0 comentarii , Galerie Foto

3 meciuri care au însumat 6 ore şi 2 minute pentru Irina Maria Bara într-o singură zi

Turneul ITF s-a desfăşurat pe terenurile din cadrul complexului sportiv Kiwi Tennis Club, iar sâmbătă românca a fost prezentă pe teren şase ore şi două minute, jucând trei meciuri. A început cu meciul de simplu din semifinale, împotriva americancei Taylor Townsend, pe care a învins-o cu 6-7 (5), 7-5, 7-5. Partida a durat trei ore şi 27 de minute, iar în decisiv Irina Maria a revenit după ce a fost condusă cu 3-1. A urmat partida de dublu din semifinale. Ea şi spaniola Silvia Soler-Espinosa (desemnate principalele favorite) le-au învins cu 7-6 (1), 6-3 pe americancele Sophie Chang şi Alexandra Muller. Ultima confruntare bifată de româncă a fost finala de dublu, împotriva altor americance, Jessica Pegula şi Maria Sanchez, care au alcătuit a doua pereche favorită a competiţiei. De menţionat că acestea au fost odihnite, deoarece meciul lor din semifinale, care trebuia să aibă loc în aceeaşi zi, nu s-a mai jucat din cauza faptului că adversarele lor, Ingrid Neel, Taylor Townsend (ambele Statele Unite; cs 4) au abandonat. Finala de dublu a fost câştigată de Bara şi Soler-Espinosa cu 6-4, 6-2, iar meciul a durat o oră şi opt minute. Interesant este că nici a doua semifinală de simplu, Madison Brengle (Statele Unite, 83 WTA, cs 1) – Caroline Dolehide (Statele Unite, 135 WTA, cs 7) nu s-a mai jucat, principala favorită declarând forfait. 

Finala de simplu, care a avut loc duminică, a fost câştigată cu 6-4, 7-5 de Dolehide. Americanca a fost mult mai odihnită, în condiţiile în care în ziua precedentă nu jucase niciun minut, spre deosebire de Irina Maria Bara care a „bifat” şase ore. Spre comparaţie, anul trecut, primul român care a trecut linia de sosire în Maratonul de la Bucureşti a fost Sorin Mîneran, el parcurgând cei 42,195 km în 2 ore, 31 de minute şi 56 de secunde.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: itf, Irina Bara, Statele Unite ale Americii, Indian Harbour Beach, Florida


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!