Noua colectie Wilson Six.One 95 BLX (2014)

Prestigiul Wilson Six.One dateaza de aproximativ un sfert de secol, lansat prin racheta Pro Staff Six.One Classic, iar de atunci si pana in prezent acest model a fost imbunatatit constant cu tehnologii de ultima generatie.

02.02.2014 23:48, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Noua colectie Wilson Six.One 95 BLX (2014)

Noua tehnologie Parallel Drilling mareste suprafata sweetspot-ului si ofera un plus de putere in cazul mingilor off-center. Aceasta tehnologie elimina unghiurile de iesire ale corzilor verticale, rezultand intr-o miscare mai libera a racordajului cu un raspuns mai bun decat in cazul modelelor precedente.

Seria Wilson Six.One 95 BLX 2014 este prima serie de rachete tenis care aduce aceasta imbunatatire a SweetSpot-ului prin tehnologia Parallel Drilling. Pentru jucatorii care adora spinul, Wilson a creat un nou model care se alatura seriei, acest model include tehnologia SpinEffect si se numeste Six.One 95S.

Racheta Wilson Six.One 95 BLX 18x20 este alegerea jucatorilor tehnici, care lovesc cu forta si au nevoie de o suprafata mica (95in2) si un sistem de corzi dens (18x20) pentru a genera controlul directional mult dorit.

Racheta Wilson Six.One 95L BLX se adreseaza jucatorilor care doresc o rama mai usoara (289g), dar cu aceleasi caracteristici de manevrabilitate si putere ca si modelul de turneu. Varianta Six.One 95L permite un joc agresiv cu lovituri rapide.

Racheta Wilson Six.One 95S BLX aduce un sistem de corzi super-deschis (18x16) care ofera jucatorilor posibilitatea de-a genera lovituri cu mult spin, iar grautatea de 309g (neracordata) aduce un plus de putere si stabilitate in lovituri.

Pentru 2014, Wilson si-a propus sa dezvolte tehnologii noi, pe care sa le implementeze pe toate seriile de rachete, cu scopul de-a oferi jucatorilor posibilitatea de-a alege mai usor racheta optima conform stilului de joc.

Noua colectie Wilson Six.One 95 BLX este disponibila la TeniSShop.ro. Daca vrei sa le faci o vizita celor de la TeniSShop.ro, ii gasesti la adresa din Strada Viitorului, Nr 146, Sector 2, Bucuresti.

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!