Noua colectie Head Graphene Prestige

Seria Head Prestige este cea mai longeviva serie de rachete de tenis profesionale Head si are o vechime de 26 de ani.

25.02.2014 23:32, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Noua colectie Head Graphene Prestige

Imaginea Prestige prezinta o rama subtire si incadreaza seria in gama de control a rachetelor. Acest tip de rama nu genereaza o putere deosebita, fiind necesara imbunatatirea structurii ramei pentru a oferii jucatorilor posibilitatea de a genera lovituri puternice fara sa fie diminuat controlul.

Noua tehnologie Graphene contra intr-un strat bidimensional de grafit cu grosimea de un atom, cu rezistenta la rupere de 200 de ori mai mare decat a otelului. Aceasta tehnologie permite o redistribuire a greutatii catre poli (maner si cap), intarind zona mediana a rachetei fara adaos de material, realizand o rama mult mai stabila si mai rezistenta, in cazul loviturilor puternice, cu o manevrabiltiate foarte buna.

Pentru un joc echilibrat Head a dezvoltat un sistem dinamic de corzi Dynamic SP 16x19, corzile sweetspot-ului sunt mai dense in centru si mai deschise pe margini, pentru un raport de putere/control foarte bun in functie de lovitura pe care jucatorul vrea s-o execute sau este obligat s-o execute. In cazul mingiilor off-center sistemul dinamic de corzi ofera un plus de putere.

Racheta Head Youtek Graphene Prestige Pro se adreseaza jucatorilor intermediari si avansati care au nevoie de o racheta de control cu suprafata de 98in2 si cu un potential de spin foarte bun dat de un sistem de corzi deschis 16x19. Redistriburea greutatii prin tehnologia Graphene ofera o manevrabiltiate mult mai buna a celor 315g (neracordata) cu balans de 31.5cm HL si un efort fizic diminuat asupra bratului.

Racheta Head Youtek Graphene Prestige MP are o suprafata de 98in2 si un sistem de corzi dens 18x20, fiind alegerea jucatorilor tehnici, axati pe un joc de control cu lovituri puternice. Greutatea de 320g (neracordata) si balansul de 31cm HL permit o manevrabilitate foarte buna atat la fileu, cat de la linia de fund.

Racheta Head Youtek Graphene Prestige Rev Pro se adreseaza atat jucatorilor intermediari, cat si celor avansati care au joc tehnic de control si au nevoie de o racheta de control mai usoara. In comparatie cu Prestige Mid, Prestige Rev Pro patreaza aceeasi suprafata de joc de 93in2, dar cu un sistem de corzi deschis 16x19 si o greutata de 300g (neracordata) cu un balans de 31.5cm HL.

TeniSShop.ro pune la dispozitie pentru test racheta Head Youtek Graphene Prestige Pro cu ridicare din showroom

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!