“MAI ARE… UN SINGUR DOR!” (II)

“MAI ARE… UN SINGUR DOR!” (II) In care, in mod paradoxal, trenul de Otopeni va trece pe terenul din… Otopeni! Motto: “Asta e numarul 1 la promisiuni. Urmăriți Promisiunile lui din trecut...”

08.01.2020 02:42, de , 0 comentarii

“MAI ARE… UN SINGUR DOR!” (II)

Atunci cand acorzi interviuri si esti de acord cu publicarea lor, implicit intri in dialog cu multimea axiomatic difuza a cititorilor publicatiei. Persoana intervievata accepta/provoaca interviul urmarind, niciodata dezinteresat, crearea de opinii. Concomitent, cititorilor vizati, lipsiti de posibilitatea formularii in direct a unor eventuale intrebari, le ramane totusi dreptul de a exprima, pe diverse cai, opinii proprii. Astfel comunitatea de interese intervievat – cititori se materializeaza, iar faptul ca uneori opiniile cititorilor contrazic asteptarile intervievatului este o realitate ce se circumscrie preceptelor democratiei si, evident nu ar trebui sa deranjeze niciuna din parti! [1]

De ceva timp, o stire de senzatie inflacareaza imaginatia iubitorilor sportului in general si a celor ai tenisului in special: “Investiție imensă a lui Țiriac în România! Laboratorul” de 300 de milioane de euro!


Continuarea articolului este aici https://laurentiumitrache.wordpress.com/2020/01/07/mai-are-un-singur-dor-ii/


Prima parte a articolului este aici: https://www.opentenis.ro/editoriale/mai-are-un-singur-dor


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!