Suntem si pe

Add to Google
Intrebarea lunii
Va ajunge Simona Halep numarul 1 WTA anul acesta?
Da
Nu
Newsletter
Pentru ultimele noutati din lumea tenisului aboneaza-te la newsletter-ul OPENTENIS
Introdu aici adresa ta de e-mail :

Centrul National de Tenis

Centrul National de Tenis nu este doar pentru profesionisti. In afara orelor de antrenament ale jucatorilor legitimati oricine poate juca tenis aici.

Rating: 3.4/5 (87 voturi)

 

Centrul National de Tenis (pe scurt CNT) se afla pe Bd Pierre de Coubertin numarul 11, Sector 2, Bucuresti. Intrarea se face dinspre Vatra Luminoasa.

CNT pune la dispozitia amatorilor 14 terenuri de tenis cu suprafete de zgura si greenset. Pe 8 dintre aceste terenuri este instalata nocturna iar pe timp de iarna un balon acopera 2 terenuri.

Rezervari se pot face la telefon 021.324.53.30 .

Pentru mai multe detalii, ii puteti contacta la numarul de fax 021.324.53.29, pe email elenabolanu@frt.ro sau pe site-ul Federatiei: www.frt.ro .

Programul terenurilor este intre orele 10:00 si 24:00.

CNT va pune la dispozitie vestiare, dusuri, terasa, restaurant si antrenori. Nu exista magazin pentru accesorii de tenis. Exista posibilitatea contractarii unui abonament.

Dintre jucatorii celebri care se antreneaza aici, putem numi pe Victor Hanescu, Sorana Cirstea, Raluca Olaru.

Trebui mentionat ca CNT gazduieste Campionatele Natioanle de Tenis.

vremea-meteo.com

Alte articole similare

TRACIA TENIS CLUB
16 martie 2013

Situat in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea Podului Baneasa, Clubul de Tenis Tracia a fost infiintat in anul 2012 de un grup de oameni ...

Sud Arena
21 octombrie 2012

O noua baza de tenis in sectorul 4 al Bucurestiului va asteapta pe terenurile sale.

Vip Tenis Club
11 aprilie 2012

Vip Tenis Club este o scoala de tenis infiintata din pasiune, are un colectiv tanar, antrenorii fiind fosti jucatori de performanta, specializati in ...

BDK Tenis
10 aprilie 2012

BDK Tenis va ofera intr-un cadru placut si linistit, un sistem de invatare si perfectionare al tenisului, in stil propiu, adaptat la nivelul ...

Helios Sport Club
14 februarie 2011

Clubul de tenis Helios Sport asteapta iubitorii tenisului din Timisoara la joc.

Comentarii

15 septembrie 2008 23:16
sp00q a scris
Plus: Preturi decente, angajati destul de amabili, unul dintre putinele locuri in care exista terenuri de hard court. Minus: Toaleta si vestiar greu accesibile, o data am platit mai mult decat trebuia si tipul de la terenuri nu s-a jenat sa imi ia banii. Din fericire, tarifele sunt afisate - dupa ce te 'initiezi' nu sunt probleme.
22 aprilie 2009 09:20
Radu Mihai a scris
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde se poate repara o masina de racordat rachete. Astept raspunsul dumneavoastra. Cu stima, Mihai Radu
29 august 2013 17:29
emil a scris
Am 2 nepoti, de 7 si 5 ani, si as vrea sa-i inscriu aici, la CENTRUL NATIONAL DE TENIS la cursuri de initiere. Ce-mi recomandati?
27 septembrie 2013 21:58
Dumitriu Nicolaie Daniel a scris
Super oferta de toamna: doar 35 lei in loc de 70 lei/ sedinta Practicarea sportului de catre copiii dumneavoastra este necesara pentru ca favorizeaza o dezvoltare corecta si sanatoasa a structurii osoase, a plamanilor, inimii si a musculaturii. Servicii : * Partener de joc pentru tenis de agrement si mentinerea formei fizice. * Cursuri initiere pentru copii si adulti pe toata perioada anului, de luni pana duminica. * Pregatirea la nivel de inalta performanta pentru copii, junior si adulti in vederea participarii la turnee. * Racordari rachete de tenis * Preturi Vara Copii- adulti individual: 35lei/ sedinta Preturile nu includ si chiria terenului de tenis care poate sa difere de la o locatie la alta. Pentru performanta va rog sa ma contactati pentru a va putea face o oferta personalizata.
1 septembrie 2014 17:46
Ionescu gabriel a scris
Solicit oferta personalizata pt copil 9 ani . Va multumesc !
4 martie 2015 18:20
George Brîndoiu a scris
Bună ziua! Astăzi (4.3.2015) am fost la Centrul Național de Tenis și am văzut că terenurile de afară erau fără fileu. Aș cea să știu când se poate juca pe ele și cât costă închirierea pentru o oră, dacă există diferențe de preț între suprafețe și cât costă închiriatul rachetelor sau a unui instructor.

Adauga un comentariu

Numele tau (obligatoriu)
E-mail (obligatoriu) - nu va fi publicat
Pagina web (daca exista)
Protectie spam: Cat face 22+10?
Mesaj