Patricia Ţig, în turul 2 al calificărilor

În cadrul turneului „Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 693.900 de dolari, Patricia Maria Ţig (133 WTA) s-a calificat în turul 2 al calificărilor, după ce a învins-o cu 4-6, 6-3, 6-0, după o oră şi 42 de minute, pe olandeza Lesley Kerkhove (171 WTA).

16.04.2016 23:58, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Patricia Ţig, în turul 2 al calificărilor

Românca a început meciul cu stângul, pierzându-şi serviciul, după care nicio jucătoarea nu a mai realizat vreun break, iar olandeza a pus capăt setului cu un game alb. În partea a doua a meciului, Ţig a avut 2-0, a fost egalată, s-a distanţat la 5-2, iar după ce Kerkhove şi-a câştigat serviciul, românca a salvat două mingi de break şi a pus capăt setului la prima oportunitate pe care a avut-o. În decisiv, pe teren a fost o singură jucătoare, Patricia Maria Ţig, care nu a pierdut niciun game.

În turul al doilea al calificărilor, ea o va întâlni, azi, în al patrulea meci de pe terenul numărul 2, pe croata Ana Konjuh (77 WTA, cs 4), care a eliminat-o cu 6-2, 4-6, 7-6 (5) Georgina Garcia Perez (Spania, 288 WTA). Celelalte trei meciuri sunt Ankita Raina (India) – Kristyna Pliskova (Cehia, cs 6) care începe la ora 11.00 locală, 12.00 în România, Camila Giorgi (Italia, cs 1) – Kaia Kanepi (Estonia) şi Antonia Lottner (Germania, beneficiară a unui wild card) – Polona Hercog (Slovenia, cs 7). În cazul unei victorii, românca va avea adversară în ultimul tur preliminar o germancă, pe Katharina Gerlach (886 WTA, beneficiară a unui wild card) sau pe Carina Witthoeft (82 WTA, cs 5).

Pe tabloul principal de simplu figurează, deja, două românce: Simona Halep (6 WTA, cs 4), care este exceptată de la primul tur, şi Monica Niculescu (31 WTA), aceasta urmând s-o întâlnească în runda inaugurală pe Caroline Garcia (Franţa, 45 WTA). 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Maria Tig, Stuttgart


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!