Lyceum Open Tenis Cup editia a V-a si-a desemnat castigatorii

Liceul Teoretic Mircea Eliade a castigat pentru a patra oara consecutiv competitia dedicata liceelor bucurestene, Lyceum Open Tenis Cup. Aflati care au fost celelalte echipe de pe podium in stirea pe larg.

08.05.2011 15:48, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Lyceum Open Tenis Cup editia a V-a si-a desemnat castigatorii

 

Meciuri stranse in semifinalele si finala celei de a cincea editii a Lyceum Open Tenis Cup. In finala s-au calificat Liceul Teoretic Mircea Eliade (cap de serie nr.1) si Colegiul National Elena Cuza (cap de serie nr.2).

 

In semifinale, echipa Liceului Teoretic Mircea Eliade, formata din Gabriela Ruse si Vlad Calin, s-a impus in fata echipei Liceului Miguel de Cervantes, formata din Cristina Roxana Mirea si Alexandru Georgescu cu scorul de 2/0, dupa ce Alexandru Georgescu a abandonat la scorul de 6/2, 4/2 in favoarea sa.

 

Cea de a doua semifinala a fost una foarte disputata, echipa finalista fiind decisa dupa meciul de dublu mixt. Gabriela Duca, reprezentanta Colegiului National Emil Racovita, a castigat partida in fata Teodorei Ardeleanu de la Colegiul National Elena Cuza cu scorul de 6/1, 6/1. In meciul masculin, disputat intre Tudor Hermeneanu (C.N. Elena Cuza) si Ghenadie Popa (C.N. Emil Racovita), victoria i-a revenit cu 6/2, 6/1 lui Tudor Hermeneanu, echipa finalista fiind decisa la meciul de baraj de dublu mixt, castigata de echipa Colegiului National Elena Cuza.

 

Finala a fost una dificila pentru ambele echipe. Intalnirea a debutat cu meciul de dublu mixt ce a fost adjudecat de Colegiul National Elena Cuza. Meciul feminin a trecut in contul Liceului Teoretic Mircea Eliade prin abandonul adversarului, iar meciul masculin a fost castigat in tie-break de catre Liceul Teoretic Mircea Eliade, cu 5/7, 7/6(3), 10/7.

 

Astfel, cu scorul de 2/1, Liceul Teoretic Mircea Eliade, avandu-l ca si capitan nejucator pe Marius Vladu, devine pentru a patra oara consecutiv castigatorul competitiei Lyceum Open Tenis Cup. Locul doi a fost ocupat de Colegiul National Elena Cuza, avand-o ca si capitan nejucator pe Silvia Negoita, iar locul trei a fost ocupat de catre Colegiul National Emil Racovita.

 

Competitia Lyceum Open Tenis Cup este realizata de www.OpenTenis.ro cu sprijinul: BCR Asigurari de Viata si www.rachete.tenisdecamp.ro.

 

Parteneri media: tenisdecamp.ro, Coachs Corner Blog si tenisplace.ro.

 

Galerie foto cu imagini din timpul semifinalelor, finalei si al festivitatii de premiere este disponibila aici (click).

 

Galeria foto cu imagini surprinse de-a lungul celei de-a cincea editii a Lyceum Open Tenis Cup poate fi accesata aici (click).

 

 

 

 

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!