Evolutia junioarele românce la Metropolia Orange Bowl

Accesati stirea pe larg pentru mai multe informatii legate de Selma Cadar, Gabriela Tatarus, Mihaela Marculescu si Ioana Minca - cateva dintre romancele prezente la Metropolia Orange Bowl.

11.12.2015 23:57, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Evolutia junioarele românce la Metropolia Orange Bowl

Selma Cadar, favorita principala a tabloului de simplu U16, a ajuns in sferturi, avand nevoie de 3 seturi pentru a trece de turul al treilea.

Selma a participat si pe tabloul de dublu alaturi de britanica Emil Appleton, fiind desemnate favorite principale. Aelma si Emil au fost eliminata in runda secunda.

Gabriela Nicole Tatarus a reusit si ea calificarea in sferturile tabloului U16, eliminandu-le pe parcurs pe favoritele 6 si 9. Gabriela a parasit tabloul de dublu in prima runda.

Mihaela Marculescu, favorita 10, a pierdut in turul al treilea al tabloului U16 in fata favoritei numarul 8, americanca Ann Li. Mihaela a reusit insa sa se califice in sferturile tabloului de dublu unde joaca alaturi de poloneza Ania Hertel, cele doua fiind desemnate cap de serie numarul 4.

Ioana Minca a ratat calificarea in sferturile al tabloului de dublu U18 unde a jucat alaturi de cehoaica Monika Kilnarova, desi reusisera sa le elimine in primul tur pe favoritele secunde.

Imaginile sunt realizate de trimisul special al www.OpenTenis.ro la Metropolia Orange Bowl, Neal Trousdale.
Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Metropolia Orange Bowl, Selma Cadar, Gabriela Tatarus, Mihaela Marculescu, Ioana Minca


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!