Trei românce joacă, azi, câte două meciuri

Mihaela Buzărnescu, Elena Gabriela Ruse şi Ana Bianca Mihăilă vor lupta, azi, pentru trofee sau pentru calificarea în ultimul act la turneele unde au fost angrenate săptămâna aceasta, în timp ce Elena Gabriela Ruse .

05.08.2017 06:58, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Trei românce joacă, azi, câte două meciuri

Buzărnescu (142 WTA), a doua favorită la Woking (Anglia, 25.000 de dolari), o va întâlni în finala de simplu pe principala favorită, italianca Jasmine Paolini (133 WTA), meciul urmând să înceapă la ora 13.00 a României. La dublu, Mihaela face pereche cu poloneza Justina Jegiolka, au fost desemnate a treia pereche favorită la câştigarea trofeului, şi le vor întâlni nu înainte de ora 16.00 a României pe Laura-Ioana Andrei şi cehoaica Petra Krejsoca (cs 4).

La Bad Salgau (Germania, 25.000 de dolari), Ruse (283 WTA) joacă în semifinale. La simplu, ea o are adversară pe Katharina Hobgarski (Germania, 236 WTA). va fi al doilea meci pe terenul central, nu începe mai devreme de ora 16.00 a României şi va fi urmat de alte două partide cu participare românească, mai precis cele două semifinale de pe tabloul de dublu: Nicoleta-Cătălina Dascălu, Cristina Dinu - Sviatlana Pirazhenka, Anastasiya Vasylyeva (Be,larus, Ucraina) şi Anna Kalinskaya, Ipek Soylu (Rusia, Turcia; cs 1) – Ruse, Jesika Maleckova (Cehia).

În fine, la Sharm El Sheikh (Egipt, 15.000 de dolari), Ana Bianca Mihăilă (597 WTA) joacă de la ora 19.00 semifinala cu Nika Shytkouskaya (Belarus), după care luptă pentru trofeu, alături de Xiaoxi Zhao (China) împotriva lui Pei Hsuan Chen şi Fang-Hsien Wu, ambele din Taipei. De menţionat că românca şi partenera ei sunt principalele favorite.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, elena ruse, itf, Sharm el-Sheikh, Ana Bianca Mihăilă, Woking, Bad Salgau


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!