Sfert de finală românesc la Arad

Elena Gabriela Ruse (278 WTA, cs 1) şi Oana Gavrilă (586 WTA, cs 7) vor fi adversare într-un dintre sferturile de finală ale turneului de la Arad, intitulat „Trofeul Ilie Năstase” şi care se dispută pe terenurile din cadrul „CS Tenis fan Arad”.

10.08.2017 23:26, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Sfert de finală românesc la Arad

Ruse nu a avut niciun fel de emoţii în meciul din optimi cu Ioana Gheorghiţă, venită din calificări. Principala favorită s-a impus cu 6-0, 6-0, cedând doar 18 puncte pe toată durata partidei. La rândul ei, Gavrilă a eliminat-o cu un dublu 6-2 pe australinca Angelique Svinos. Meciul dintre Elena Gabriela şi Oana este ultimul al zilei de pe Terenul central şi nu începe mai devreme de ora 18.00.

Programul celorlaltor trei siferturi este următorul: Bojana Marinkovic (Serbia, cs 5) – Cristina Ene (cs 4) pe terenul 3 de la ora 9.30, Tereza Mihalikova (Slovacia, cs 3) – Elena Bogdan pe terenul 3 de la ora aproximativă 17.00 şi Ilona Georgiana Ghioroaie (cs 8) – Nina Potocnik (Slovenia, cs 2) pe terenul central de la ora 9.30. Tot azi are loc şi finala de dublu, Cristina Ene, Bojana Marinkovic (Serbia; cs 1) - Tamara Curovic, Vendula Zovincova (Serbia, Cehia; cs 2), care se joacă pe Terenul central de la ora 16.30.

Foto: Dumitru Constantin

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: itf, Gabriela Ruse, Arad


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!