Mergea este în turul 2 la Monte Carlo

Perechea formată din Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a calificat în runda secundă la turneul Monte Carlo Rolex Masters (4.273.775 euro), care se desfăşoară pe terenurile de la Monte Carlo Country Club.

17.04.2017 20:13, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mergea este în turul 2 la Monte Carlo

Cei doi i-au învins cu un dublu 6-4 pe Marin Cilic şi Philipp Petzschner (Croația, Germania), iar în optimi îi vor întâlni pe spaniolii Feliciano şi Marc Lopez, a şaptea pereche favorită la câştigarea competiţiei, ibericii fiind exceptaţi de la primul tur.

Meciul lui Mergea și Qureshi cu Cilic Petzschner a durat o oră şi 16 minute. Românul şi pakistanezul au preluat conducerea la 2-1 în primul set, realizând (încă) un break la 4-2. În game-ul imediat următor puteau încheia socotelile, în condiţiile în care au condus cu 40-30 pe propriul serviciu, dar au ratat ambele mingi de set. La 5-4, însă, povestea nu s-a mai repetat, convertind în punct următoarea şansă de a-şi trece în cont primul set.

În partea a doua a meciului s-a mers cap la cap până la 4-4, moment în care Florin şi Aisam-Ul-Haq au realizat un break, după care şi-au păstrat seviciul. La turneul de la Monte Carlo este prezent şi Horia Tecău, alături de olandezul Jean-Julien Rojer. Aceştia alcătuiesc a opta pereche favorită, sunt exceptaţi de la primul tur, iar în optimi îi întâlnesc pe învingătorii partidei Pablo Carreno Busta, Guillermo Garcia-Lopez (ambii Spania) - Romain Arneodo, Hugo Nys (Monaco, Franța; beneficiari ai unui wild card).

Foto: pagina de twitter a lui Aisam-Ul-Haq Qureshi

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Florin Mergea, ATP, Monte Carlo, Aisam-Ul-Haq Qureshi


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!