Meciul împotriva Canadei va fi la Cluj

Federaţia Română de Tenis şi Primăria Cluj-Napoca au bătut palma pentru ca partida contra Canadei, de pe 10 şi 11 februarie, să aibă loc în municipiul ardelean.

02.11.2017 14:37, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Meciul împotriva Canadei va fi la Cluj

Federaţia a cerut municipalităţii să suporte 65.000 de euro din costurile de organizare ale partidei, solicitare acceptată de Primăria din Cluj. Sala Polivalentă din Cluj a mai găzduit două partide ale României din Fed Cup: 2-3 cu Cehia, în februarie 2016, şi 1-4 cu Germania, în aprilie 2016. România va juca şi anul viitor în Grupa Mondială II, al doilea eşalon valoric al Fed Cup, după ce a câştigat barajul de menţinere în această divizie, 3-2 contra Marii Britanii, la Mamaia. România şi Canada s-au mai întâlnit de două ori până acum în Fed Cup, de fiecare dată încingând tricolorele: cu 3-0 în 1983 în primul tur al Grupei Mondiale şi cu 3-2 în 2015 în play off-ul pentru Grupa Mondială.

Forul român a anuţat azi, pe site-ul oficial, că “începând cu data de 31 octombrie 2017, Florin Segărceanu, fostul mare jucător de tenis, este noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României. El va face echipă cu Alina Tecșor-Cercel, care rămâne, în continuare, antrenorul acestei echipe”. Primul eveniment la care Segărceanu îşi va îndeplini funcţia este cel împotriva Canadei, din primul tur al Grupei Mondiale II.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Fed Cup, Federatia Romana de Tenis, alina tecsor, Cluj-Napoca, România, Canada, Florin Segărceanu


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!