Halep a confirmat prezenţa la Bucharest Open

Simona Halep, locul 5 WTA, a ajuns în România şi a anunţat că va participa la turneul de la Bucureşti, care începe luni.

07.07.2016 01:22, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Halep a confirmat prezenţa la Bucharest Open

"Vin la Bucureşti. Vreau să ajung cât mai departe în turneu. Trecerea de la iarbă la zgură va fi dificilă, aşa că trebuie să reiau antrenamentele. Dar asta după câteva zile de pauză. Încă nu m-am decis în privinţa participării la Jocurile Olimpice. O să consult mai mulţi medici înainte să iau o decizie finală", a declarat Halep la sosirea în ţară. Ea va fi principala favorită la turneul de la Bucureşti. Monica Niculescu, Patricia Ţig, Andreea Mitu şi Elena Gabriela Ruse, Georgia Andreea Crăciun şi Ioana Mincă vor fi celelalte românce care vor participa la turneu, ultimele trei fiind beneficiare de wild card. Nu ar fi exclus să mai vedem o româncă pe tabloul principal, deoarece organizatorii mai au de dat un wild card.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Andreea Mitu, Monica Niculescu, BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig, Ioana Minca, Georgia Andreea Crăciun, Gabriela Ruse


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!