Djokovici a declarat forfait la turneul de la Cincinnati

De cinci ori finalist la Western & Southern Open (turneu care începe luni), sârbul Novak Djokovic a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an, din cauza unei accidentări.

10.08.2016 15:02, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Djokovici a declarat forfait la turneul de la Cincinnati

“Îmi pare rău să vă anunţ că nu voi juca în acest an la Cincinnati, la Western & Southern Open. O accidentare mai veche a recidivat pe fondul oboselii pe care am acumulat-o din cauza programului foarte încărcat. Am jucat multe meciuri, aşa că am decis să iau o pauză, pentru a mă recupera. Sper că voi reveni la Cincinnati pentru a câştiga singurul trofeu care-mi lipseşte din seria Masters Series”, a declarat Djokovic. El a ajuns în finală la 14 din ultimele 15 turnee din această categorie şi deţine un record de 30 de titluri, singurul care îi lipseşte din palmares fiind cel de la Cincinnati. 

“Este trist pentru Novak că s-a accidentat şi sper să se recupereze cât mai repede. În absenţa lui, sunt ferm convins că Western & Southern Open oferă o şansă mare altor jucători să câştige turneul. De asemenea, este o bună oportunitate pentru suporteri să vadă la lucru jucători tineri”, a declarat directorul turneului, Andre Silva.

Azi sunt aşteptaţi să ajungă la Cincinnati elveţianul Stan Wawrinka, învingător la Australian Open în 2014 şi la Roland Garros în 2015 (deşi anunţase că nu va participa) şi sârboaica Ana Ivanovic, câştigătoare la Roland Garos în 2008 şi fost lider WTA. Tragerea la sorţi a tablourilor de simplu va avea loc vineri, iar meciurile din calificări debutează sâmbătă.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Cincinnati, Novak Djokovic


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!