Buzărnescu s-a oprit în semifinale la Midland

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (43 WTA, cs 1) a fost învinsă de americanca Madison Brengle (88 WTA, cs 3) în penultimul act al turneului ITF de la Midland (Statele Unite, Michigan, 100.000 de dolari premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Greater Midland Tennis Center.

04.02.2018 12:14, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Buzărnescu s-a oprit în semifinale la Midland

Meciul a durat 80 de minute, iar Brengle s-a impus cu 6-4, 6-1. Americanca a “deschis” confruntarea cu un break, după care s-a desprins la 5-2. Ulterior, Buzărnescu s-a apropiat la 5-4, a salvat o primă minge de meci pe serviciul adversarei, dar nu şi pe a doua. În setul secund, Madison a avut o serie de cinci game-uri la rând când scorul era 1-1, astfel că a obţinut calificarea în finală, unde o va întâlni pe compatrioata ei Jamie Loeb (153 WTA). Aceasta a învins altă americancă, Jennifer Brady (95 WTA, cs 2) cu 7-5, 4-6, 6-4.

La turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, jucătoarele române Cristina Ene şi Elena Bogdan, principalele favorite, au câştigat, trofeul la dublu. Ele le-au învins cu 6-4, 6-3, după 70 de minute de la primul serviciu, pe Haruna Arakawa şi Dabin Kim (Japonia, Coreea de Sud), desemnate a treia pereche favorită. Ene (cs 7) o întâlneşte în finala de simplu pe Rebecca Marino (Canada, venită din calificări). 

Foto: Neal Trousdale şi pagina de instagram a Elenei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, cristina ene, elena bogdan, itf, Antalya, Statele Unite ale Americii, Midland, Michigan


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!