Begu şi Halep au fost eliminate şi la dublu la Miami Open

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

26.03.2018 14:56, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu şi Halep au fost eliminate şi la dublu la Miami Open

Perechea formată din jucătoarele române Irina-Camelia Begu şi Simona Halep a fost învinsă de Raquel Atawo şi Anna-Lena Groenefeld (Statele Unite, Germania) cu 6-7 (3), 6-2, 10-8 în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open presented by Itaú (7.972.535 premii totale). Meciul a durat o oră şi 42 de minute, iar în primul set au fost mai multe răsturnări de scor: Atawo şi Groenefeld au avut 2-0, Begu şi Halep au revenit la 3-2, s-au văzut conduse cu 5-4, în game-ul imediat următor au realizat break. După care fiecare pereche şi-a câştigat serviciul. În tie-break, româncele s-au desprins la 3-1, iar la 6-3 au convertit în punct prima minge de set, pe serviciul adversarelor. Partea a doua a confruntării a fost controlată de Raquel şi Anna-Lena, care de la 1-2 nu au mai pierdut niciun game. În super tie-break, Irina-Camelia şi Simona au avut 4-1, dar a urmat o cădere a româncelor. Ele au pierdut cinci puncte la rând, au egalat, ulterior, la 6, ar din acel moment Atawo şi Groenefeld au avut avantaj permanent de două puncte, pentru ca la 9-8 să convertească în punct prima minge de meci.

România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul de dublu, după ce perechile Raluca Olaru, Olga Savchuk (Ucraina) şi Monica Niculescu, Su-Wei Hsieh (Taipei) fuseseră eliminate în primul tur.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru, Miami Open, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!