Begu este în sferturi la Southsea

Jucătoarea română Irina Begu (69 WTA, cs 1) s-a calificat în sferturile de finală ale primei ediţii a turneului ITF Aegon Southsea Trophy (Marea Britanie, 100.000 de dolari), după ce a învins-o pe chinezoaica Xinyun Han (120 WTA) cu 6-2, 4-6, 6-2.

28.06.2017 22:53, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu este în sferturi la Southsea

Meciul a durat o oră și 55 de minute iar românca a fost condusă în fiecare set. Chinezoaica a deschis meciul cu un game alb, după care a realizat un break, dar Irina a avut o serie de şase game-uri la rând. În partea a doua a confruntării nu s-a consemnat niciun break până la 5-4 pentru asiatică, după care Begu şi-a pierdut serviciul. În decisiv, Irina a început cu un break, Xinyun a întors scorul la 2-1, după care românca nu a mai cedat niciun game până la finalul confruntării, convertind în punct prima minge de meci. 

Românca va juca, azi, două meciuri, ambele în sferturile de finală. La simplu, în primul meci de pe terenul 3, o va avea adversară pe germanca Andrea Petkovic (88 WTA), care în optimi a trecut de Katie Boulter (Marea ritanie, beneficiară a unui wild card) cu un dublu 6-2. Meciul începe la ora 13.00 a României, iar după aproximativ patru ceasuri şi jumătate se va muta pe terneul 5, împreună cu Raluca Olaru (ele fiind desemnate a doua pereche favorită la dublu) pentru a le întâlni pe Viktorija Golubic şi Lyudmyla Kichenok (Elveţia, Ucraina). Petkovic are 2-0 în meciurile directe cu Begu: 6-4, 3-6, 6-1 în 2014, în turul al doilea la Wimbledon, şi 6-1, 7-5 anul acesta în primul tur la Sankt Petersburg

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Raluca Olaru, itf, Southsea, Andrea Petkovic


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!