Begu a eliminat-o pe Azarenka

Irina Begu (35 WTA) s-a calificat în turul 3 al turneului WTA de la Roma, după ce a învins-o pe belarusa Victoria Azarenka (6 WTA, cs 4), cu 6-3, 6-2.

11.05.2016 09:55, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Begu a eliminat-o pe Azarenka

Begu s-a impus în 75 de minute, având 7 aşi. Este prima victorie a Irinei în faţa jucătoarei din Belarus după cinci eşecuri. Partida a început cu un break al favoritei, singurul al ei în acest meci. Însă Irina a întors scorul la 4-1 pentru ea, după care până la final fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul. Partea a doua a meciului a fost la discreţia româncei, care a “deschis” cu un break, după care a câştigat, din nou, pe serviciul adversarei, la 3-1. În acest set, Victoria a avut o singură minge de break, în al patrulea game, salvată de Irina. Begu a realizat un game alb, la 4-1, după care a pus capăt meciului la prima oportunitate. Este a doua victorie a Irinei într-o săptămână în faţa unei jucătoare din TOP 10 WTA, după ce săptămâna trecută, la Madrid, a eliminat-o pe spaniola Garbiñe Muruguza (4 WTA). Românca va juca în sferturi împotriva rusoaicei Daria Kasatkina (33 WTA), care a dispus de Mariana Duque-Marino (Columbia), cu 6-2, 6-2. Irina a pierdut singurul meci direct, anul trecut, la Moscova, Daria câştigând în optimi cu 6-3, 3-6, 6-3.

Serena Williams (Statele Unite, 1 WTA) a câştigat primul său meci pe zgură din acest sezon, 6-4, 6-3 cu germanca Anna-Lena Friedsam (50 WTA). Răcită, Serena nu a participat la turneul de la Madrid, săptămâna trecută, acesta fiind primul său meci de la înfrângerea suferită în optimi la Miami, la sfârşitul lui martie, în faţa rusoaicei Svetlana Kuzneţova. Ea nu are niciun titlu în acest an, în trei turnee, după ce a pierdut finalele la Australian Open şi Indian Wells, dar are ca obiectiv câştigarea turneului, a patra oară. În optimi, ea o va înfrunta pe compatrioata ei Christina McHale.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Roma


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!