Bara a ratat calificarea pe tabloul principal la Volvo Car Open

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

02.04.2018 12:22, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Bara a ratat calificarea pe tabloul principal la Volvo Car Open

Jucătoarea română Irina Maria Bara (169 WTA, cs 11) a fost învinsă în turul 2 al calificărilor la Volvo Car Open (Charletson, Statele Unite, 800.000 de dolari premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Family Circle Tennis Center, Claire Liu (Statele Unite, 202 WTA) impunându-se cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-2. Primul set al disputei a fost echilibrat, jucătoarele având, pe rând, avantaj pe tabela de marcaj. Românca a condus cu 2-1 şi 3-2, după care Liu a întors scorul la 4-3. Din acel moment, Bara a alergat permanent după egalare şi, cum nu s-a mai înregistrat niciun break, s-a ajuns la tie-break. Primul punct a fost consemnat în dreptul lui Claire, după care Irina Maria a făcut 5-1. A urmat, însă, o serie de şase puncte la rând ale americancei, în urma căreia Liu şi-a adjudecat primul set. În partea a doua a meciului, Bara a condus cu 3-1 şi 5-2, iar la 5-3 a trimis partida în decisiv după un game alb. În ultima parte a confruntării românca nu şi-a făcut niciodată serviciul, realizând break-uri la 0-4 şi 1-5. 

Cele două românce prezente pe tabloul principal au aflat numele adversarelor din primul tur, fiind vorba de sportive venite din calificări. Mihaela Buzărnescu (39 WTA, cs 15) o va întâlni, a doua oară în carieră, pe Vera Lapko (Belarus, 132 WTA). Anul trecut, în optimile turneului ITF de la Hodmezovasarhely (Ungaria, 60.000 de dolari), românca s-a impus cu 6-3, 6-2. La rândul ei, Irina-Camelia Begu (38 WTA, cs 13) o are adversară pe Georgina García Pérez (Spania, 154 WTA), fiind prima întâlnire directă.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, mihaela buzarnescu, Irina Bara, Charleston, Volvo Car Open, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!